Kunde

  • Forlaget Artur

Projektelementer

  • Bogdesign og bogtilrettelægning

»Hemmeligheder alle vegne« er kunstbog af billedkunstner Maria Wandel udgivet på forlaget Artur. En grafisk roman med underfundige og slagkraftige tegninger i dialog med digte og prosastykker af Per Aage Brandt, Christina Hesselholdt og Christel Wiinblad.

Maria Wandel bor og arbejder i København og er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi (2005). Billedernes sensualitet og bogens tekster vækker en gennemgående stemning af både noget smukt og urovækkende. Som i den franske forfatter og dramaturg Marguerite Duras univers og punktvise skrivestil, forbliver meget i fortællingen usagt og gådefuldt. Ligesom stregen i Wandells tegninger både er poetisk men også rå og flygtig.

Bogens tilrettelægning, valg af hardcover, det store format og den kraftige papirkvalitet blev valgt for at understøtte tuschtegnigernes karakter, puls og spændstighed. Vi har i samarbejde med kunstneren bestræbt os på at skabe et dynamisk flow, der formidler den gennemgående stemning og lader skrifttegn og billede være nærverende – næsten insisterende til stede.

Du kan blive den første til at kommentere.